Hamburgare:
- högrev, ca 150g/burgare
- 1 Frisco hamburgerbröd (orkade inte baka egna:))
- 2-3 skivor hemgjord bacon
- Några bitar brieost
- Vit kebabsås
- Tomat
- Rödlök
Montera och glufsa i sig!
Bacon:
- Rimmat sidfläsk
- Varmrök
- Alspån
Jag använde ungefär 600g sidfläsk och 1,5dl alspån för att röka köttet. Jag la allt spån i ena sidan av röken och sedan köttet på andra sidan. Min rök har möjlighet att ha två brännare, och jag använde den ena på den sida jag lagt spånet. Detta för att minska värmen i röken. Därefter tände jag röken vilken brann i ca 0,5-1h mem köttet låg i röken i totalt 2h. Resultatet blev en väldigt god bacon som passar väldigt bra till hamburgare.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar